Babagan awake dhewe

Shenzhen Sheraco Technology Co., Ltd.

Shenzhen Sheraco Technology Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka panel warata interaktif kanggo pendidikan, bisnis lan iklan. We kudu luwih saka 10 taun pengalaman ing prodhuksi lan ngembangaken TV LED. We Yahoo ing aturan sing paling gampang, paling fleksibel lan modern solusi interaktif apa kanggo kelas utawa kanggo bisnis. Nyediakake pelanggan karo solusi biaya-efektif nalika tansah looking for Nilai anyar kanggo pelanggan.

pabrik kita dumunung ing Shenzhen, Guangdong, China, panutup area 5.000 meter. Ing manajemen ISO 9001 sistem, produk kita wis liwati CE lan RoHS tes, lan wis dièkspor menyang kabeh ndonya. 

Product display