нашите Advanteges

Шенжен Sheraco технологија копродукции, Ltd е професионална производител на интерактивни рамни панели за образование и бизнис, дигитална signages. Наша цел е да нудат најлесниот, повеќето флексибилни и современи интерактивни решенија дали за училници или за вашиот бизнис. Обезбедување на клиенти со ефективни решенија ...

нашите клиенти