за нас

Шенжен Sheraco технологија копродукции, ООД

Шенжен Sheraco технологија копродукции, Ltd е професионална производител на интерактивни рамни панели за образованието, бизнисот и рекламирање. Имаме повеќе од 10 години искуство во производство и развој на LED телевизори. Наша цел е да нудат најлесниот, повеќето флексибилни и современи интерактивни решенија без разлика дали за училници или за вашиот бизнис. Обезбедување на клиенти со ефективни решенија, а секогаш во потрага по нова вредност за клиенти.

Нашата фабрика се наоѓа во Шенжен, Гуангдонг, Кина, со површина од 5.000 квадратни метри. Според ISO 9001 за управување со системот, нашите производи имаат положено CE и RoHS тестови, и се извезуваат во целиот свет. 

Product display