Rreth nesh

Shenzhen Sheraco Teknologjia Co, Ltd

Shenzhen Sheraco Teknologjia Co, Ltd, është një prodhues i paneleve banesë interaktive për arsimit, biznesit dhe reklamat. Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në prodhimin dhe zhvillimin TV LED. Ne kemi për qëllim të ofrojë më e lehtë, më fleksibile dhe moderne zgjidhje interaktive nëse për klasa ose për biznesin tuaj. Duke siguruar konsumatorët me zgjidhje me kosto efektive, ndërsa gjithmonë në kërkim për vlerën e re për konsumatorët.

Fabrika jonë ndodhet në Shenzhen, Guangdong, China, duke mbuluar një sipërfaqe prej 5.000 metra katrorë. Sipas ISO 9001 sistemit të menaxhimit, produktet tona kanë kaluar CE dhe RoHS teste, dhe janë eksportuar në të gjithë botën. 

Product display