Tentang Kami

Shenzhen Sheraco Téhnologi Co., Ltd.

Shenzhen Sheraco Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti panels datar interaktif pikeun pangajaran, bisnis jeung iklan. Urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman dina ngahasilkeun sarta ngembang TV LED. Urang Tujuan di maturan nu panggampangna, paling fléksibel tur modern solusi interaktif naha keur ruang kelas atawa keur anjeun bisnis. Nyadiakeun konsumén jeung solusi ongkos-éféktif bari salawasna pilari nilai anyar pikeun konsumén.

pabrik urang aya di Shenzhen, Guangdong, Cina, ngawengku hiji wewengkon 5,000 méter pasagi. Dina manajemén ISO 9001 sistem, produk urang geus kaliwat CE na RoHs tés, jeung geus diékspor ka sakuliah dunya. 

Product display